[woo_multi_currency_layout7]

Cart

Izjava o privatnosti

1. POLITIKA ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA
Woolf d.o.o.  se obvezuje da neće zloupotrijebiti osobne podatke kupaca – ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja i ostale osobne podatke, te ih neće dostavljati trećim osobama, i neće ih učiniti dostupnima javnosti. Navedeni podaci služit će isključivo u svrhu poslovanja Woolf d.o.o..
Svi osobni podaci bit će strogo čuvani, a bit će dostupni isključivo zaposlenicima u poslovne svrhe.
Zaposlenici  Woolf d.o.o. obvezni su čuvati privatnost kupaca. Woolf d.o.o. zadržava pravo da u slučaju potrebe osobne podatke kupaca ustupi domaćim i međunarodnim zakonodavnim vlastima.

2. ELEKTRONIČKA KOMUNIKACIJA
Posjetom stranici  www.woolf.hr ili slanjem pošte na adresu  woolf@woolf.hr, ostvaruje se izravna komunikacija s woolf d.o.o. Woolf d.o.o. će kupcu slati elektroničke poruke samo u slučaju elektroničke narudžbe, osim na zahtjev.

3. SIGURNOST PLAĆANJA
Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana korištenjem SSL enkripcije. Podržan je svjetski standard 128-bitnog SSL šifriranja za sigurnu kupovinu u web-trgovini. SSL – Secure Socket Layer enkripcija – tehnologija je koja omogućuje sigurnu komunikacijsku putanju između kupca i sustava kartične naplate i obrnuto. Na taj način sprječava se neovlašteno pristupanje podacima tijekom njihovog prijenosa. Brojevi kreditnih kartica se ne čuvaju u sustavu i nisu dostupni neovlaštenim osobama.