0 0
Sportska obuća & oprema
Šminkerica

5 ljetnih cipela po mjeri svake šminkerice

04.07.2018

Nema ljepšeg od ljetne šetnje u šarenoj, udobnoj i prozračnoj ljetnoj obući. Što se nosi, a koji su to modeli (i dalje) neizostavni na ovogodišnjoj ljetnoj špici? Čitajte u nastavku!

Balerinke u svakoj prigodi

Od haljina i kombinezona do kratkih hlačica i lepršavih lanenih hlača, balerinke se lako uklope u svaku kombinaciju.  U vašem se ormaru sigurno krije barem jedan par jer su udobne i zato prigodne za sve prilike. Zbog nešto zatvorenijeg, a opet laganog kalupa u njima se možete uputiti na posao, kavu u gradu ili pak na vjenčanje prijateljice.

Teško da ćete pogriješiti i što se boje tiče. Ovog se ljeta nosi baš sve pa slobodno birajte neutralne bež, romantične ružičaste, čak i klasične crne balerinke. Još jedna u nizu prednosti ove obuće jest i ta da se vrlo brzo prilagode stopalu, a poraditi na udobnosti možete uz mekan uložak.

Špagerice za ugodnu šetnju

Ako balerinke nisu 'vaša šalica čaja', vrlo vjerojatno vas je osvojila ležernost i jednostavnost špagerica. Uz što ih nositi? Ponovno, uz baš sve - na suknju, kombinezon, duže ili kraće hlače… Lagano povišene ili ravne, otvorene ili zatvorene, poput natikača ili tenisica, odabir je na vama.

Tenisice u aktivnijim danima

Pravi odabir za sve one koji vole vječne klasike su Levi's platnene tenisice. Dolaze u bijeloj boji, a odlikuju se svojom udobnošću. Osim ljeti, ove lagane tenisice možete nositi i za vrijeme proljetnih te jesenskih dana.

U japankama svugdje (osim na planinu)

Ipanema, poznati brazilski brend, može se pohvaliti vrhunskom proizvodnjom japanki zbog kojih ćete cijelog ljeta uživati u mekim, udobnim i izdržljivim japankama. Miljenice vrućih dana ove godine dolaze u različitim bojama, oblicima i uzorcima, pa neće biti lako odlučiti se samo za jedan par! I ljubitelji cvjetnih uzoraka konačno su došli na svoje s romantičnim Ipanema Fashion Floral japankama, a u Ipanemi nisu zaboravili ni na 'klasičare' koji vole nešto jednostavnije modele.

Sandale za ležerne večeri

Japanke su izvrsne za trenutke opuštanja i plažu. No, kad poželite biti nešto elegantniji, a opet imati udobnost kao u japankama, pravo rješenje su sandale. Ako ste još u potrazi za udobnim sandalama s mekanim i anatomski oblikovanim gazištem (a takvih u ormaru nikad dosta), ne tražite dalje! Čvrst i protuklizan potplat dodatna je prednost ovih ljepotica, stvorenih za sve one koji vole ležernu eleganciju.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh