0 0
Sportska obuća & oprema

5 razloga za online kupovinu zimske obuće

01.12.2017

Više je od pet razloga za online kupovinu zimske obuće, no mi smo za vas odabrali pet za koje smatramo da su najvažniji. Čitajte ih u nastavku i uživajte u kupovini! 

Sveta Kata i ove godine donijela je loše vrijeme, pa čak i ako ste namjeravali obići trgovine u potrazi za idealnom zimskom obućom, hladnoće, vjetar, kiše pa i bljuzgavica mogli bi vam pokvariti doživljaj. Ove zime nemojte postati žrtva nepovoljnih vremenskih uvjeta i izgubiti dobar dio dana tražeći idealan model samo kako bi se na kraju ispostavilo da ga nema u odgovarajućoj veličini. Spomenute neugodnosti jednostavno je izbjeći online kupovinom koja usto donosi i brojne prednosti.

1) Odaberite svoju obuću brzo i lako 


U online trgovini ne trebate čekati pomagača koji već 15 minuta razgovara s iznimno radoznalim potencijalnim kupcem. Uz klik ili dva dobit ćete sve potrebne informacije o svojim omiljenim vodonepropusnim čizmama zbog kojih će vam ova zima ostati u lijepom sjećanju. Uz pomoć naše tablice veličina vrlo lako odabrat ćete onu koja vam najviše odgovara. Jednako tako, odmah ćete znati je li raspoloživ model u vašoj veličini, umjesto da čekate na prodavača koji nikako da se vrati iz skladišta na drugom kraju trgovine.

2) Izbor obuće je velik, a pretraživanje lako 


U našoj online trgovini na jednom mjestu pronaći ćete doista širok izbor sportske obuće i opreme koju možete razgledati i pretraživati po brojnim kriterijima. Želite li vidjeti što je na akciji, koji se modeli prodaju po nižim cijenama jer su zadnji brojevi ili naprosto pretražiti ponudu nepropusnih buca za djecu? Želite li pretraživati obuću po spolu, starosnoj dobi, brendovima, veličini? Nema problema, sve je to dostupno jednim klikom.

3) Platite kako vam odgovara 


Naručenu robu možete brzo, sigurno i jednostavno platiti raznim kreditnim karticama, ali i PayPalom te direktnom bankovnom transakcijom. No, ako više vjerujete tradicionalnim načinima plaćanja, nudimo i mogućnost plaćanja prilikom preuzimanja.

Potreban vam je R1 račun? Nema problema, samo ga odaberite.

4) Dostava stiže na vašu kućnu adresu 


Koliko god naša sportska obuća bila lijepo upakirana, a vjerujte nam da jest, nošenje kutija rijetko kome je pri vrhu liste poželjnih sportova. Nije baš uzbudljivo, a ni zdravo, šetati s paketom pored ceste, čekati da vam nogavicu zapljusne prljava lokvica i pokvari dan. Mnogo je elegantnije čekati dostavljača da vas pozove i preuzeti paket u kućnim papučama.

5) Dostava možete biti besplatna 


Kako bismo vam upotpunili pozitivno iskustvo kupovanja na woolf.hr, nudimo vam besplatnu dostavu. Ako se odlučite na kupovinu iznad 500 kuna, dodatno ćete uštedjeti jer nećete morati platiti troškove dostave.

BONUS: 


Uz 5 navedenih razloga, ne zaboravite i da obuću jednako lako možete vratiti, ako vam kojim slučajem ne odgovara.

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh