0 0
Sportska obuća & oprema
KUĆNI FITNESS

5 razloga zašto je važno imati kvalitetnu sportsku opremu

24.11.2021

Odlazak u teretanu je odlična navika, ali ponekad vam život stane na put i jednostavno ne stignete.

Zato je važno imati opremu za vježbanje kod kuće. Neophodna za svakoga tko ozbiljno želi ostati u formi, kućni fitness omogućuje da vježbate bez potrebe da izlazite van, a u ovim hladnim mjesecima, sigurni smo da će se malo tko žaliti. Evo neke od najvećih prednosti posjedovanja kvalitetne sportske opreme!

1. FAKTOR TROŠKOVA

Mnogi ljudi kupuju jeftinu i rabljenu opremu bojeći se troškova povezanih s visokokvalitetnom opremom. No, unatoč visokim troškovima, morate se odlučiti za novu opremu jer je sigurnost vašeg tijela iznad svega. A uz kvalitetnu opremu, sigurni ste i da će potrajati. 

2. JAMSTVO

Sva novokupljena oprema dolazi s jamstvom. Ako se oprema ošteti, možete odmah kontaktirati svog dobavljača kako bi je zamijenio/popravio. Oprema po povoljnim cijenama ili rabljena oprema ne dolazi s jamstvom. Po svoj prilici, možda ćete morati ponovno kupiti novu opremu u slučaju oštećenja!

3. UČINKOVITOST

Niska kvaliteta ili korištena oprema sklona je kvarovima i trganju. Zamislite da se traka za trčanje pokvari usred treninga! S takvom opremom uvijek postoji element rizika.

4. DOSTUPNOST REZERVNIH DIJELOVA

Budući da većina trgovaca ima markiranu opremu, rezervni dijelovi su lako dostupni. Za usporedbu, rezervni dijelovi za jeftine artikle ili artikle bez robne marke rijetko su dostupni, što ih čini vrlo nepouzdanima.

5. TRAJNOST

Trajnost brendiranih fitness sprava je veća u usporedbi s jeftinijim, nebrendiranim. Markirana oprema posebno je dizajnirana za dugotrajnost. Mogu izdržati veliku količinu habanja pa će vam tako još dugo pružati visokokvalitetna fitness iskustva.

Nadamo se da će vas ove prednosti potaknuti da se odlučite za kvalitetnu fitness opremu. U Woolf trgovini nudimo fitness opremu po pristupačnim cijenama. Kontaktirajte nas ili istražite naš webshop kako biste saznali što smo sve pripremili za vas! 

fitness

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh