0 0
Sportska obuća & oprema
kupanac

5 stvari bez kojih ne želite ići na plažu

21.06.2018

Dosta vam je da kao svake godine nosite na plažu more nepotrebnih stvari? Ove godine opušteno prošećite plažom bez prenatrpane torbe. Kako bi vam pomogli u toj namjeri, donosimo vam nekoliko stvarčica koje moraju s vama na plažu te neće napuniti vašu torbu za plažu do vrha. 
 

  1. Hidratacija na prvome mjestu

Kada se temperature popnu visoko, jednu stvar uvijek imajte pri ruci. Sigurno već pogađate, riječ je o vodi. Osim što ćete se utažit pojačanu žeđ u ljetnim mjesecima, nadomjestit ćete  elektrolite. Tako ćete biti energičniji i imati više snage za nove pustolovine.
 

  1. Kreme sa zaštitnim faktorom

Koliko god volimo uživati u toplim danima i sunčevim zrakama, trebamo se dobro i zaštititi. Zato je važno da se u vašoj torbi pronađe - krema sa zaštitnim faktorom. Pažljivo odaberite preparat koji najviše odgovara vama i vašoj koži. 

Ako niste sigurni kakvu zaštitu treba vaše tijelo, uvijek se možete posavjetovati s liječnikom. Osobito u slučaju da imate osjetljivu kožu sklonoj alergiji na sunce. No bez brige, ulovit ćete boju bez obzira na zaštitni faktor. Zato nemojte dozvoliti da vam to bude razlog da se ne zaštitite od štetnog utjecaja sunca.

  1. Veeelik ručnik za plažu

Želite li se sunčati ili pak opušteno ležati u hladu, trebat će vam ručnik za plažu. Veliki ručnici su uvijek bolja opcija. Njima se možete zagrnuti nakon izlaska iz vode i ispružiti na omiljenoj plaži. Osim toga, imate li dijete sigurno će se rado priključiti uživanju na vašem ručniku. Zato je uvijek bolje imati višak, nego manjak mjesta.

  1. Papuče za (bezbolan ulazak) u vodu

Omiljena obuća svake plaže zasigurno su japanke. No, kada dođete na plažu pravo je vrijeme da uskočite u papuče za vodu. Vjerujemo da vam oštro kamenje pod stopalima nije ugodno prilikom ulaska u more pa su tako ove papuče idealno rješenje. 

Ako inače nemate običaj nositi papuče za vodu, možda će vam na početku biti neobično plivati u obući. No, sve je stvar navike i vrlo brzo ćete se priviknuti na blagodati ove obuće i plivati kao riba u moru.

  1. Dobra knjiga za plažu

Odmorite se od tehnologije i zaronite u svijet mašte uz dobru knjigu. Čarolija dobre relaksacije i opuštanja tijekom godišnjeg odmora upravo je u kvalitetnom štivu. Neovisno o tome volite li više ljubiće ili krimiće, vjerujemo da ćete pronaći pravi komad za čitanje na plaži

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh