0 0
Sportska obuća & oprema
AKTUALNO

5 trendi cipela za jesen i zimu

24.10.2018

Nova sezona već je počela, a vaši ormari sigurno već sadrže neke od jesenskih klasika. No, ponekad je lijepo razveseliti se i s novim parom cipela, a potraga za njima lakša je uz pregled trendova. Donosimo ih u nastavku!

Buntovne gležnjače

Tražite par cipela koji će potpuno osvježiti pomalo dosadne odjevne kombinacije? Onda su ove gležnjače kao stvorene za vaš ormar. Definicija su modne klasike, uz nestašni i pomalo buntovnički duh. Crnu boju ovih gležnjača „podižu“ cirkoni postavljeni na vrhu potplata, a kako vezice idu do samog vrha ovih cipela, možete ih kombinirati na različite načine. 

Nosite ih opuštene ili pažljivo stegnute na gornjem dijelu, u kombinaciji s haljinom ili omiljenim trapericama. Ako ih redovito nosite samo na suknje, dovoljno je jednom zategnuti vezice na vama draži način. Ove čizme ćete lako obuvati i skidati, pomoću patentnog zatvarača s unutarnje strane. 

Kožne cipele za hlače na crtu i traperice

Ponekad je teško pronaći rješenje koje jednako dobro izgleda u svečanim prigodama i ležernim odjevnim kombinacijama. No, kako balerinke ženama odlično pristaju u svim prigodama, tako su ove kožne cipele dobitna kombinacija za muškarce. Izrađene su od vrhunskih materijala i završne obrade, pa je tako gornjište izrađeno od meke kože visoke kvalitete. No, niti unutrašnjost nije stavljena u drugi plan. Izrađena je od kombinacije kože i mekanog tekstila. Najbolja stvar je što dolaze u tri boje: sivoj, plavoj i tamno plavoj s crvenim detaljima. Za koju god varijantu se odlučili, vjerujemo da nećete pogriješiti.

Urbane gležnjače za hladne dane

Želite li ove zime svoja stopala držati na toplom i sigurnom, a da pritom možete obuću nositi u gotovo svim kombinacijama - Mode Ellene gležnjače su pun pogodak. Rađene su od mekane eko kože, a unutrašnjost im je obavijena debelim slojem krzna. Dodamo li tome da im je rebrasti potplat rađen od neproklizne gume, možete sasvim sigurno koračati po svim podlogama, čak i zimi.

Ružičaste cipele za svečane prigode

Planirate li odlazak na vjenčanje, krstitke ili neku drugu svečanu prigodu, vjerojatno ćete se baciti u potragu za cipelama na petu. Prvi kriterij – da plesanje u njima ne predstavlja problem, već užitak! Upravo tom kriteriju odgovaraju ove ružičaste ljepotice rađene od umjetne brušene kože. Njihovu udobnost garantira vam nešto šira peta od 5,5 cm te udobno gazište obogaćeno mekim uloškom. 

Gležnjače na petu

Sve ljubiteljice štikli jesen i zimu ne mogu zamisliti bez gležnjača na petu. Prilagodljive su svakome stopalu zbog rastezljive gume umetnute kod proreza. Na miru ste i po pitanju gležnjeva. Bit će zaštićeni zahvaljujući podesivoj gumenoj kopči koja ih dodatno učvršćuje. Uz takav dizajn, ali i optimalnu visinu pete od 5 centimetara, hodat ćete potpuno sigurno i opušteno.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh