0 0
Sportska obuća & oprema
Za posao i po doma

Baš svatko treba udobne radne cipele

26.10.2021

Kad vaše zanimanje uključuje razne aktivnosti, bilo da se radi o trčanju uz dječja kolica ili satima stajanja u hitnoj ili operacijskoj sali, potrebne su odgovarajuće cipele. Kad ste cijeli dan na nogama, donji ekstremiteti su pod velikim pritiskom. 

Dakle, ako stalno nosite neodržive cipele, mogli biste razviti bolne lukove u stopalima, bolove u zglobovima i druge neugodne probleme. Srećom, postoji mnogo mogućnosti obuće savršene za ljude koji stoje cijeli dan ili koji rade od doma - samo trebate znati što tražiti.

Odgovarajuća obuća kao dugoročan spas

Sigurno ste u posljednje vrijeme primijetili da su zdravstveni djelatnici u bolnicama, osim klompi s oprugom, počeli sve više nositi obuću  za trčanje, a koja je dizajnirana da izdrži veliki stres i naprezanje. Donosimo savjete za sve koji rade u bolnicama, domovima zdravlja, maloprodaji, kao poslužitelji ili na šalteru, točnije, za sve koji su cijeli dan na nogama. Spasite stopala od neželjenih bolova i naprezanja uz ove ideje!

1. Tenisice kao udobna alternativa

Kad imate užurbani posao, trebate obuću koja može podnijeti, ako je potrebno, jedan cijeli maratonTenisice su posebno dobre za ljude koji ne žele obuću koju će nositi samo na posao. S obzirom na to da su dizajnirane i za trčanje, hodanje ili samo odlazak u trgovinu nakon smjene, sve više zaposlenih bira upravo tenisice. Osim toga, izuzetno su mekane, a stopala čuvaju od svih neželjenih stresova. 

2. Kvalitetna anatomska obuća

Osjećate li sve veći zamor nogu, nađite olakšanje među Biancomolina anatomskim klompama s amortizerima u obliku opruga ili zračnih jastuka. Već ćete u prvim satima provedenim na nogama osjetiti znatno smanjenje pritiska na peti i bolju cirkulaciju. Redovitim nošenjem, takva će vam obuća umanjiti i bolove u leđima izazvane dugim stajanjem.

Nadalje, kad većinu vremena provodite na nogama, vaša su stopala izložena mogućem nastanku trna u peti, kurjih očiju te problema s venama. Pravi primjer još jedne kvalitetne anatomske obuće koja to može spriječiti je GEZER.

3. Radna obuća – za sve poslove! 

Radna obuća u našoj ponudi dolazi u nizu stilova, što ih čini prikladnima za mnogo različitih radnih okruženja. Dobra radna obuća sprječava da se poskliznete, pomaže s držanjem i prevenira napor u mišićima. Važno je i da štite od raznih vremenskih nepogoda! Pogledajte ponudu u našem webshopu i već danas se pobrinite za svoje stupove snage. 

Ako radite od doma i sve što vašim stopalima treba su toplina i udobnost, pogledajte našu ponudu kućnih papuča za nju i njega.

KLOMPE

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh