0 0
Sportska obuća & oprema
Najtoplije čizme

Buce će nakon ovoga (p)ostati vaša broj 1 zimska obuća

09.12.2022

Ljudi ih ili vole ili ne. No, kakvi god vaši osjećaji bili prema njima, buce su idealna zimska obuća. U slučaju da nikako ne možete prihvatiti njihov glomazni izgled, nakon što pročitate zašto su sve dobre, sigurno ćete početi drugačije razmišljati.

Tople, udobne, a još i svijetle

Kad ste bili djeca, roditelji su vam svake zime odlazili u potragu za savršenim zimskim čizmama. Trebale su biti tople, vodonepropusne i udobne. Kada se tome dodaju i dječje "estetsko-dizajnerske" želje, zadatak koji se našao pred roditeljima sigurno nije bio nimalo lagan. Ako se i sami sada nalazite u toj situaciji, onda je Woolf webshop pravo mjesto za vas.

Nepropusne dječje buce zasigurno su idealan izbor i za roditelje, i za klince. Za roditelje jer se neće morati brinuti o tome jesu li noge (a time i glava) njihovih mališana dovoljno zaštićeni, a za klince jer će bezbrižno moći hodati, trčati i skakati po svim zimskim vremenskim uvjetima. 

Osim što su jednostavne za obuvanje i skidanje (što je bitno klincima), one su iznutra ispunjene toplim termo tekstilom. Osim toga, u donjem dijelu gazišta ušivene su vjetronepropusna i vodonepropusna membrana zahvaljujući kojima se može reći ona famozna da – noga u ovim bucama diše. Ove dječje buce zaštićene su izvana posebnim premazom koji sprječava zadržavanje prljavštine. U sebi također imaju ugrađen aluminijski sloj koji štiti od utjecaja hladnoće od ispod, a k tomu se i ne kližu.

No, čak ni tu nije kraj. Na dječjim bucama izvana je ušiven reflektirajući materijal zahvaljujući kojem će klinci biti vidljivi i u mraku. Osim što je to korisno iz sigurnosnih razloga, svako dijete želi imati šuze koje svijetle.

S bucama jednostavno nema zime

Sjajno je i to što i vi sebi možete nabaviti buce jednako dobrih karakteristika kao što su dječje. OK, možda neće biti tako cool i neće svijetliti kao dječje, ali funkcionalne osobine su jednake. Buce za odrasle su, vidjet ćete to već nakon prvog nošenja, idealna zaštita u mokrim i hladnim zimskim uvjetima. Njihova unutrašnjost ispunjena je posebnom izolacijom koja vašim stopalima pruža idealnu temperaturu koje se stvara na osnovi vanjske. A njihova mekoća iznutra i iznimno udobni uložak koji vam jamči veliku udobnost… U to je najbolje da se uvjerite sami. 

Ne samo da su vodonepropusne, nego njihovo gumeno pojačanje iznad potplata štiti i od udaraca o kamenje i druge vanjske utjecaje koji bi inače oštetili obuću. Osim toga, jezik u bucama je prošiven skroz do vrha zbog čega će vaša stopala imati još bolju zaštitu. Nisu skliske pa ćete biti sigurni i od bliskih susreta s poledicom na podu. Odaberite idealnu obuću za sebe i svoje klince i doživite kako u stvarnosti izgleda ona dobra stara da "nema zime".

buce

Komentari 2

5.0 Ocjenjeno: 2 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh