0 0
Sportska obuća & oprema
ostani doma

Čuvajmo zdravlje zajedno

20.03.2020

Trgovine su zatvorene prema uputama i mjerama Civilnog stožera zbog suzbijanja koronavirusa. Sve je stalo, mnogo toga zatvoreno ali nije sve nedostupno. Zahvaljujući prodavačima koji su se već prije usmjerili na digitalni oblik prodaje, dalje nam je masu toga na dohvat ruke iz sigurnosti svoga doma. Narudžbe se uredno isporučuju, kurirske službe odrađuju sjajan posao, a čovjek se ne mora izlagati opasnosti. Upravo zato WOOLF webshop zbog trenutnih okolnosti do daljnjega omogućuje besplatnu dostavu na sve artikle u online prodaji kako bi kupcima maksimalno izašao u susret. 

Webshop vam je i dalje na raspolaganju

Prodaja putem webshopa i dalje se odvija i to s još većom pažnjom. Prilikom obrade narudžbi posebnu pažnju usmjerili smo na rukovanje s naručenim artiklima te paketima uz maksimalne higijenske standarde. Zdravlje i sigurnosti naših djelatnika, kupaca i partnera najveći nam je prioritet. Implementirali smo niz mjera u skladu sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije kako bi umanjili rizike za zaposlenike i kupce. 

Pomozimo svi da ostanemo zdravi

Kada kupujete online preporučamo da se koristit kartično plaćanje, uplata na račun ili paypal kako bi prilikom preuzimanja paketa kontakt sveli na minimum. Plaćanje gotovinom pouzećem dovodi do nepotrebnog rizika, a time dajete veliki doprinos za opće zdravlje.
 

Svoj paket obavezno preuzmi na otvorenom

Svi djelatnici GLS-a na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske

  • Svim djelatnicima se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih za Corona virusom
  • Preventivno su 60% djelatnika iz ureda uputili na rad od kuće kako bi u svakom trenutku imali dovoljno ljudi za zamjenu cijelog tima iz centralnog HUB-a u slučaju proširenja pandemije na samu centralnu sortirnicu

GLS služba svakom našem kupcu šalje sms poruku s okvirnim vremenom isporuke pa molim sve kupce da ako nisu u mogućnosti preuzeti paket u tom razdoblju, da kontaktiraju kurira te direktno dogovore mjesto i vrijeme primopredaje. Kurir u ovim iznimnim uvjetima neće ulaziti u zatvorene prostore pa se tako primo predaja vrši izvan zgrada na otvorenom i to uz razmak 1 metara bez kontakta.

webshop
 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh