0 0
Sportska obuća & oprema

GERIS anatomska obuća sve omiljenija

28.04.2017

Kvalitetna udobnost, a cijena super!


Dugo smo vjerovali da udobnost i kvaliteta uvijek mora imati i nešto višu cijenu no to doista nije slučaj kod anatomske obuće GERIS. Nećeš vjerovati, proizvodi se na Kosovu . Cijene se na našem tržištu ovisno o modelu kreću između 99,00 i 139.00 kn što smatramo poprilično fer. Ima zaista puno proizvođača anatomske obuće na ovim prostorima ali brend GERIS u samom je vrhu po udobnosti, kvaliteti, količinama koje se proizvode i po širini palete proizvoda, a pritom se koriste kvalitetni materijali isključivo iz zemalja EU i Turske.

 

Krenuli smo oprezno a sad gle


Izvoze na mnoga tržišta (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Italija, Slovenija, Austrija, Njemačka), pa se čak zainteresirao i veliki lanac obuće Deichmann. Nije to slučajno jer modeli koji se mijenjaju iz sezone u sezonu prate modne trendove i privlače sve više simpatizera u svijetu. Ima tu zatvorenih klompi (viših, nižih), otvorene natikače, sandale, papuče i svašta nešto. Mnogi artikli prekrasno su ukrašeni cvjetićima ili nekom drugom dekoracijom koja obuću čini posebnom. Mi smo krenuli s nekoliko artikla čisto da vidimo kakva će biti zainteresiranost, a došli na ogromnu ponudu koju možeš prolistati.

geris ponuda
 

Što te ne ubije, to te ojača.


Nije uvijek sve išlo glatko u proizvodni GERIS pa je tako prošle godine u 4.mj. izgorio veći dio tvornice. Nismo mi u Woolf-u to ni osjetili i usprkos tragediji koja se na žalost dogodila nismo oskudijevali s robom i isporuke su i dalje bile redovite. Danas je sve popravljeno, prošireno, a proizvodnja u eksplozivnom porastu. Poizvodnja GERIS i ekipa koja se bori pravi su primjer da geslo "što te ne ubije, to te ojača" ima svoje čvrsto značenje. 
 

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh