0 0
Sportska obuća & oprema
Indoor i outdoor oprema

Kako planirati treninge za hladnije dane

21.10.2022

Jesen je savršeno doba godine da odložite svoju štopericu, isključite GPS na svojim uređajima i jednostavno krenete vježbati. 

Prepustite se svom ritmu dok nam se zima bliži i postavite si rutinu za hladnije periode. Evo nekoliko savjeta kako to učiniti. 

Odaberite pravi oblik vježbanja

Tjelesna aktivnost prvenstveno je oblik rekreacije i razonode. Stoga prije svega odaberite sport koji će vam biti zabavan i koji će vas aktivno angažirati na sljedećem treningu. Svatko ima različite potrebe, vremenske i financijske mogućnosti te potpuno različitu razinu iskustva. Stoga je teško zahtijevati da ljubitelji trčanja uživaju u vježbama snage koliko i ljubitelji powerliftinga.

Vježbe na otvorenom

Tijekom jeseni ćemo češće imati periode oblačnog i kišnog vremena - to ne znači da ne možete trenirati. Međutim, važno je zapamtiti da trening na otvorenom pri relativno niskim temperaturama povećava rizik od prehlade. Jesen je razdoblje smanjenog imuniteta, stoga vrijedi znati kako planirati vježbe na otvorenom kako ne biste ugrozili svoje zdravlje.

U tome će vam pomoći kvalitetna i iznimno udobna fitness odjeća koja je izrađena od najkvalitetnijih materijala i prilagođena potrebama svakog sportaša. U Woolf ponudi je odjeća idealna za jesensko vrijeme, npr. pamučne i izdržljive majiceizuzetno udobne trenirkesportske čarape koje će vaša stopala čuvati od hladnoće i znoja … Originalni uzorci i boje savršeno naglašavaju sportski duh i strast za aktivnim životnim stilom. Također imamo i veliku ponudu fitness opreme koja će savršeno upotpuniti vaš unutarnji prostor za vježbanje.

Vodite računa o svom imunitetu

Što se imuniteta tiče, vrijedi brinuti o svom tijelu i osigurati mu optimalnu opskrbu esencijalnim tvarima koje podržavaju njegovo pravilno funkcioniranje. U tu svrhu treba konzumirati proizvode bogate cinkom, vitaminima C i D koji, između ostalog, imaju dragocjen učinak na pravilan rad imunološkog sustava. 

Možda bi vas moglo zanimati više: Vježbanje izvan teretane: Vodič za nabavu opreme

 

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh