0 0
Sportska obuća & oprema
ODGOVARAMO NA NAJČEŠĆA PITANJA

Kupnjom B-stock proizvoda činite puno dobrih stvari

13.02.2023

Pogrešne su predrasude da kupnjom B-stock proizvoda dobivate lošu kopiju originala. Doznajte zašto su B-stock proizvodi zapravo odlična opcija.

Online kupovina kombinira dvije odlične stvari - praktičnost i održivost. Nakon dvije neizvjesne godine tijekom pandemije sve se više trgovaca okrenulo održivosti i uklapanju kružne ekonomije, a mi u Woolfu već neko vrijeme njegujemo tu zelenu praksu. U neko drugo doba bilo je prihvatljivo da se bacaju oštećeni ili vraćeni proizvodi. Srećom, danas trgovci znaju bolje.  

Benefiti B-stock proizvoda

Postoje brojni načini na koje trgovci mogu implementirati zelenije alternative u svoje poslovanje. Jedna od najutjecajnijih ekološki prihvatljivih radnji koje webshop može poduzeti jest ponuditi B-stock proizvode. B-stock proizvodi prije svega znače odlične cijene i raznovrsniju ponudu - njihovom kupnjom zapravo dobivate originalan artikl uz manju cijenu.

Dodatni benefiti su da doprinosite smanjenju proizvodnje novih artikala kao i štednji energije, čime brinete o okolišu. Svjesni smo svih benefita stoga se naša ponuda u kategoriji fitnessa neprestano širi, a prevladava B-stock roba po izvrsnim  cijenama. Radi se najviše o izložbenim artiklima s eventualnim sitnim ogrebotinama i svaki je u potpunosti ispravan.

Odgovaramo na najčešća pitanja o B-stocku

Kada je riječ o različitim razinama kvalitete zaliha, općenite kategorije uključuju A-stock, B-stock i neispravne proizvode. A-stock i B-stock proizvodi su u potpunosti ispravni i funkcionalni, s jedinom razlikom što su A-stock proizvodi neotvoreni i nikad korišteni.

Evo odgovora na neka vaša najčešća pitanja vezana uz B-stock proizvode u Woolfu!

  1. Imaju li B-stock proizvodi svoje jamstvo?

Naravno! Na linku svakog B-stock proizvoda na našoj stranici možete pronaći trajanje, no obično se radi o godinu dana jamstva.

  1. Jesu li B-stock proizvodi funkcionalni?

Svi naši B-stock proizvodi su u potpunosti ispravni i funkcionalni.

  1. Jesu li svi vaši proizvodi B-stock?

Ne, samo se odabrani proizvodi prodaju kao B-Stock i vidljivo su označeni u našem webshopu. Također možete pregledati našu cjelokupnu B-stock ponudu uz pomoć filtra.

  1. Kako mogu znati zbog čega je određeni proizvod kategoriziran kao B-stock?

Potrudili smo se kod svakog B-stock proizvoda detaljno napisati njegov opis, održavanje i razlog svrstavanja u B-kategoriju. U svim slučajevima se radi o sitnim nedostacima koje je vrlo lako sanirati. Pogledajte kako to izgleda kod ove Sup daske za veslanje!

  1. Što točno znači da je proizvod služio kao izložbeni primjerak?

Uzmimo za primjer sobni bicikl Heimtrainer iz naše ponude. Radi se o vrhunskom proizvodu po odličnoj cijeni, a razlog tomu je što je kratko vrijeme služio kao izložbeni primjerak. To znači da je nakon toga razmontiran i ponovno zapakiran u originalnu kutiju te je dodatno testiran na ispravnost. Ovdje pogledajte svu našu ponudu sobnih bicikala po odličnim cijenama.

  1. Koji su dodatni benefiti kupovanja B-stock proizvoda u Woolfu?

Svi B-stock proizvodi imaju garanciju od godinu dana, dovoljno je samo sačuvati račun. Dostava na kućnu adresu je besplatna, a kod određenih proizvoda nudimo ti mogućnost slanja kompletno montiranih proizvoda.

Trk u Woolf po super ponudu!

Bilo da vas zanimaju nove sprave za vježbanje, masažni stolovi, daske za veslanje i slični proizvodi, istražite naš webshop ili nas kontaktirajte, rado ćemo pomoći!

Detaljnije o B-stock proizvodima doznajte u našem članku: Što su B-stock proizvodi i zašto bi vas trebali zanimati

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh