0 0
Sportska obuća & oprema
Za nju i njega

Najbolje poklone ovog Valentinova pronađite na Woolfu

03.02.2021

Tko kaže da su Valentinovo samo ruže i bombonjere? Budite originalni i ove godine poklonite poklon koji će vašu partnericu ili partnera oduševiti, a k tomu će biti i funkcionalan. Poklonite im – obuću!

Štikle su izbor s kojim nema pogreške

Žene i cipele. Što u tom spoju može poći po zlu? Ništa, naravno. To je jedna provjerena, evergreen i uvijek dobitna kombinacija. Baš zbog toga cipele mogu biti idealan poklon za Valentinovo. Kada je pak riječ o cipelama, onda su sigurno jedan od izbora s kojima nema pogreške – štikle.

Čak i bez obzira na to što smo svi trenutačno u deficitu s eventima na kojima se mogu nositi štikle ili što mnogi još uvijek rade od doma, ova obuća koju svaka žena treba imati u ormaru je uvijek dobro došla. Ako ništa, priredite si nezaboravnu valentinovsku večer u toplini svoga doma u odjevnim kombinacijama dostojnih najboljeg i najelegantnijeg restorana. A štikle su baš tu i više nego uklapaju, zar ne?

Tenisice će ga izuti iz cipela

Muškarci i tenisice. To je ljubav gotovo jednako velika kao ona koja postoji između žena i štikli. Naravno, posljednjih godina se ljubav prema tenisicama javlja kod apsolutno svih – i muškaraca i žena – zbog čega su "tene" sigurno dobar odabir bez obzira na spol. No, ovdje ćemo se zadržati malo na muškim tenisicama

Tenisice za slobodno vrijeme, za "srediti se", za trčanje ili za sport u zatvorenom… Na Woolf webshopu sigurno ćete pronaći baš onaj idealan par koji će vašeg voljenog muškarca izuti iz cipela (kako bi uskočio u savršene tenisice, jasno).

Poklon-bon za one neodlučne

Naravno, uvijek možete baciti oko na druge artikle koji se nalaze na našem webshopu. Sjajna ideja mogu biti i matchy-matchy majice koje možete nositi sa svojom partnericom ili partnerom (ujedno i super izgovor da šopingirate nešto i za sebe). Na kraju krajeva, kvalitetne pamučne majice uvijek su dobra ideja, a za Valentinovo je možete spojiti kao ugodno s korisnim.

Ako imate partnericu ili partnera za koje niste toliko sigurni što biste im poklonili, onda će se sigurno obradovati poklon-bonu. Istražite ponudu naših poklon-bonova, a onda prepustite svojoj voljenoj osobi da istraži ponudu svih udobnih, korisnih i funkcionalnih predmeta koje nudi Woolf. 

tenisice

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh