0 0
Sportska obuća & oprema
Jednostavna kupovina

NOVO: Woolf.hr u novom ruhu

08.03.2018

NOVO: Woolf.hr u novom ruhu, kupovina sportske obuće i opreme još je lakša, brža i praktičnija Želimo da uživate u kvalitetnoj i dostupnoj obući i sportskoj opremi, ali želimo i da do svojih novih tenisica renomiranih brendova dođete brzo i praktično. Zbog toga smo razvili u potpunosti novo korisničko iskustvo na Woolf.hr web trgovini! 

Dobrodošli na novi Woolf.hr webshop! 

Uz veliki izbor odličnih, kvalitetnih brendova, povoljne cijene, popuste i akcije, na Woolf.hr webshopu od danas imate brojne novosti. Evo kako će vam kupovina na Woolf.hr biti još ugodnija: 

Brzo filtrirajte i pronađite što trebate  

Tražite artikle po spolu, kategoriji, brendu, boji, veličini, namjeni, materijalu ili cijeni. Ne trošite vrijeme na pregledavanje svih kategorija i svih opcija, nego odmah pronađite idealnu obuću. 

Super jednostavna narudžba, čak i bez registracije  

Muči vas kad na web trgovini morate potrošiti 5 minuta da ispunite narudžbu? I nas! Zato je na Woolf.hr proces jednostavan, super kratak i bezbolan, a ne morate biti ni registrirani korisnik. Možete se prijaviti i koristeći Facebook ili Google.  

Opisi proizvoda koje razumijete 

Još jedna stvar za koju, provjereno, znamo da vam je važna. Opisi proizvoda napisani su tako da ih možete razumjeti, shvatiti namjenu proizvoda i lakše donijeti odluku o tome što ćete kupiti. 

   woolf.hr
 

Pratite upute i precizno izmjerite stopalo 

Ako zazirete od online kupovine tenisica jer se bojite da će vam biti prevelike ili premale, sada uz svaki proizvod imate i vodič za izmjeru stopala. Postupak je detaljno opisan i ako ga pratite, nećete pogriješiti. 

Trebate nas nešto pitati? I tu smo, i tamo smo! 

Uz e-mail, možete nas dobiti i telefonski, putem chata i putem Facebooka - direktno s nove stranice. Kakvu god nedoumicu imate, slobodno nas pitajte. 
 

Vaša narudžba stiže u roku od 24 sata

Na Woolf.hr imamo dostavu u roku od 24 sata. Možete i zamijeniti artikl - mi ćemo organizirati sve detalje, na vama je samo da sačekate novu dostavu i artikl predate kuriru. Platite karticom, online bankarstvom, odjednom ili na rate, opcija je puno. 

Prijavite se na newsletter, pratite blog, iskoristite popust 

Ako želite prvi doznati informacije o popustima, akcijama i novitetima, najbolje bi bilo da se pretplatite na naš newsletter. Dobit ćete i 10% popusta na prvu kupovinu, a mi obećajemo da vas nećemo gnjaviti niti vam zatrpavati inbox. Ako ste pak u potrazi za dobrim savjetima, idejama i zanimljivim informacijama, pratite naš blog jer nekoliko puta mjesečno objavljujemo nove teme.

I na kraju, bio bi red da se zahvalimo tvrtki Marker.hr koja je sve te prednosti omogućila u potpunosti na profesionalan način i ispunila sve naše zahtjeve. 

Uživajte u velikom izboru sportske obuće i opreme, jednostavnoj kupovini, povoljnim cijenama i super brzoj dostavi! Još jednom, dobrodošli na novi Woolf.hr! 

 

Vaš Woolf tim

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh