0 0
Sportska obuća & oprema
Za vruće dane

Obuća bez koje nema ljeta

24.06.2021

Ljeto je tu. Napokon! Manje odjeće, preplanuli ten, obuća u kojoj noga diše i život se odmah čini lakšim. Dok se za ten trebate pobrinuti sami, mi vam donosimo bez koje to obuće nema pravog ljeta.

Natikače su i "zdrava" obuća

Ljeto je ono godišnje doba kada je nekako svaka odjevna kombinacija dopuštena. Nema veze što je većina outfita tada opuštena i šlampava jer je najbitnije da u njima nije vruće. Ono što je sigurno je to da vam u natikačama sigurno neće biti vruće. Uložiti u dobre natikače znači osigurati sebi obuću za gotovo 90 posto ljeta.

Kratke hlače, haljina, suknja; za odlazak na kavu ili "skok" u dućan. U nekim (ležernijim) kolektivima mogu poslužiti čak i za odlazak na posao. Natikače jednostavno idu uz sve! Osim toga, natikače su poznate i kao "zdrava" obuća s obzirom na to da su dizajnirane tako da vašim gležnjevima pružaju zaštitu i potporu.

Prva asocijacija na ljeto su – japanke 

Baš kao i natikače, još jedna jednostavna, a tako efektna i ljetna obuća su i dobre, stare japanke. Gotovo da je nemoguće zamisliti plažu, uživanje u sunčanju ili debelom hladu (ovisno o preferencijama) i godišnji odmor bez japanki. Lako dostupne, jednostavne, lagane, otporne i ne treba im puno za održavanje. Zvuče zbilja savršeno!

Osim što su jedna od prvih asocijacija na uživanje i odlazak na more ili bazen, japanke također mogu poslužiti kao upečatljiv detalj u svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji. S toliko izbora uzoraka, gazišta, tekstura i materijala zbilja je moguće nositi ih kao statemant komad outfita. 

Sandale su tu za malo formalnije prilike

Za one koji pak više preferiraju obuću koja im ne može tako lako skliznuti s noge, a koja će opet omogućiti to prijeko potrebno disanje, tu su – sandale. S platformom ili ne, kožnate ili platnene ili one koje se malo "furaju" na espadrilice. U svakom slučaju sandale su must have svakog ljeta.

Iako su i one poprilično opuštene kao i cijelo ovo godišnje doba, u nekoj mjeri su ipak dovoljno formalne da mogu biti dio odjevne kombinacije za posao (ma gdje radili). Kada je riječ o sandalama, njih nekako nikad nije dosta, zar ne? Treba imati jedne svečane, jedne casual, jedne sportske.

Nošenje otvorene obuće tijekom ljeta ne samo da služi kao "rashlađivač" stopala, a time i cijelog tijela, nego će umanjiti znojenje, a time i pojavu gljivica i drugih neugodnih infekcija. Svakako posjetite naš webshop i pronađite idealan par svoje ljetne obuće od koje se nećete odvajati idućih nekoliko vrućih mjeseci.

ljetna obuća

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh