0 0
Sportska obuća & oprema
Priprema je pola posla!

Opremite klince kvalitetnom obućom za početak škole

25.08.2022

Možda ste već usredotočeni na slatku odjeću za prvi dan škole i ostatak školske opreme, ali postoji još jedna stavka koju možete staviti na svoj popis - nove cipele za nadolazeću godinu.

Dječja stopala brzo rastu pa postoji velika vjerojatnost da je vaše dijete već preraslo prošlogodišnju obuću. Znamo da možda ne želite potrošiti puno na par cipela koje će vaša djeca nositi samo godinu dana (ili manje), pa smo sastavili ovaj popis svih najboljih dječjih cipela za povratak u školu! Provjerite ih u nastavku.

Cipelice za hladne dane

Kao roditelj možda niste fan kiše i bljuzgi, a nakon škole i druženja s prijateljima, gotovo pa sigurno možete računati da će se vaš kikač vratiti sretan, ali i promočen. Osigurajte mu kvalitetnu i nepropusnu zaštitu uz Jela i ConWay gležnjače. Poslužit će kao izvrsna zaštita od hladnoće, kiše ili snijega zbog čega možete računati da će vaše dijete moći bezbrižno uživati u svojim najljepšim školskim trenucima. A jesen dodatno oživite šarenim bojama ovih genijalnih gumenih čizmica!

Možda vas zanima više: Zabavne kišne aktivnosti za djecu

Papuče za školu ili vrtić

Papuče se nose kroz veći dio dana pa je neizmjerno bitno da su udobne i praktične. NW školske papuče lako stanu u svaku školsku torbu! Gornjište je izrađeno od čvrstog, ali gibljivog platna, a potplat od neproklizne gume koja na parketu ne ostavlja tragove. Brzo obuvanje i skidanje omogućava čvrsti čičak pri vrhu jezika. Provjerite veliku ponudu simpatičnih školskih papuča.

Kožne tenisice

S novom školskom godinom kreću i razni događaji među kojima su izleti, školske predstave, rođendani i slično. Stoga ako tražite nešto za takve prilike, a da je obuća pritom prilagođena nadolazećim hladnim mjesecima, provjerite našu ponudu dječjih cipelica po odličnim cijenama. NW dječje cipele lagane su i vrlo kompaktne. Gornjište je izrađeno od mekane prirodne kože koja se nošenjem prilagođava stopalu. Brzo obuvanje omogućuju dvije kopče na čičak. Gumeni potplat čvrsto drži stopalo čak i po skliskim podlogama, a spužvasti uložak brine za udobnost.

Tenisice za sport i slobodno vrijeme

Za dijete, ovo je možda najbitnija stavka. U našoj ponudi otkrit ćete velik broj kvalitetnih brendova koji brinu o osjetljivim dječjim stopalima. Među njima je i Champion, vrhunske dječje tenisice upravo za ovu namjenu. Lagane su, čvrste i super udobne. Brzo se obuvaju i skidaju zahvaljujući elastičnim vezicama i nepopustljivim čičkom pri vrhu tenisica. Potplat je neproklizan i ne ostavlja tragove na parketu. Provjerite cijelu ponudu dječjih tenisica!

Za kraj, znate li kada je vrijeme za nove cipele?

Po ove četiri točke najbolje ćete prepoznati da je vrijeme da vaš mališan dobije novu obuću:

  • kada nožni prsti dodiruju kraj,
  • kada se gazište na dnu cipele istroši (obuća postaje skliska),
  • kad je obuća vidljivo istrošena sa strane ili ima tragove ogrebotina (može značiti da je cipela već preuska),
  • kada su vidljive rupe na prstima ili su pete jako istrošene.

Neka stopala vašeg djeteta uvijek budu sigurna i zaštićena. Cijelu ponudu dječje obuće za povratak u školu provjerite ovdje.

 

Komentari 1

5.0 Ocjenjeno: 1 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh