0 0
Sportska obuća & oprema
"Must have" komad 

Ovo je obuća koja ide uz apsolutno sve   

25.05.2021

Postoje tako neke stvari koje idu uz apsolutno svaku odjevnu kombinaciju. To su, bez sumnje, smiješak i – tenisice. S dolaskom toplijih dana, stoga, oboružaj se ovim "must have" komadima. 

Midi suknja i tene se vole javno

Zadnjih nekoliko godina vlada trend prema kojem su tenisice već odavno prestale biti obuća rezervirana za sportsku aktivnost. Jednostavno, udobnost je pobijedila i s vremenom su tenisice postale neizostavni dio ne samo odjevnih kombinacija za slobodno vrijeme, nego i za formalne događaje, pa čak i za poslovne sastanke. 

Za početak ćemo krenuti s opuštenijim stajlinzima i nečim što je tipično hrvatski – odlazak na kavu. Došlo je proljeće, sjedenje na terasama više nije patnja, a sunčan dan naprosto priziva da se malo sredite. Za tu prigodu koja je i casual i "malo sređenija" u jednom odaberite, primjerice, prekrasnu midi suknju, basic bijelu majicu, traper jaknu i, naravno, tenisice. U ovom slučaju pun pogodak će biti bijele tenisice koje su već nekoliko sezona omiljena obuća svih ljubiteljica mode. I jednostavno ih nikad nije dosta! 

Tenisice i poslovni look – zašto ne 

Tenisice će jednako efektno izgledati i na haljini bilo koje dužine. Njima jednostavno odajete dojam opuštene, pristupačne i vedre osobe, a takvih je sigurno danas malo. Osim toga, tenisice za slobodno vrijeme savršeno će pristajati i na najobičnijoj kombinaciji koja uključuje traperice i običnu majicu. Ako ipak želiš toj dobitnoj combo dodati malo formalnosti, onda uvijek možeš nabaciti svoj omiljeni sako. 

Kad je riječ o sakoima, oni su svakako jedan od osnovnih odjevnih komada kada je riječ o poslovnim outfitima. Suknja oštrih linija ili hlače koje podržavaju poslovno odijevanje mogu samo biti podignuti jednim dobrim parom tenisica. Ovo pravilo je posebno primjenjivo za ljude koji rade u nešto kreativnijim i po prirodi opuštenijim okruženjima.

Što obuti na trenirku, nego tenisice?

Nakon napornog radnog dana (koji će svakako biti olakšan kada na nogama budete imali udobnu obuću) nema ništa ljepše nego uskočiti u trenirku i... Ne ležati! Prije ležanja zdravo, poželjno, a i – potvrdit će i svi koji to prakticiraju – opuštajuće je napuniti baterije u prirodi. 

Trenirka ili bilo što "šlampavo" i udobno ni s čim se bolje ne slažu nego sa svojim iskonskim i primarnim partnericama – tenisicama. Za ovu prigodu najbolje je odabrati ili tenisice za trčanje ili neke koje su jednako udobne i koje ća vam dati osjećaj lakoće i hodanja po oblaku. Tko zna, možda vas i inspiriraju za trčanje, a to vam pak može donijeti samo dobro.

TENISICE

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh