0 0
Sportska obuća & oprema
Za velike i male

Plaža OBOŽAVA ovu obuću!

21.06.2022

Mami vas svježe more, ali da biste ušli u vodu treba proći nekoliko prepreka - oštre kamenčiće, klizavo kamenje u plićaku, stijenu s koje ćete se spustiti... Ljeto je najbolje kad se nitko ne žali na bolna stopala. Za velike i male, donosimo najbolje opcije za plažu!

1. Gumene sandale

Ove super lagane papuče  dokazuju da ljetni trendovi nemaju pravila! Gumene sandale danas su "must have" za opuštajuće šetnje ili bezbrižan ulazak u vodu. Ježinci i prikrivene vlasulje više vas ne trebaju strašiti, a svaki oštri kamen proći ćete bez ikakvih smetnji.   

Upravo zato su prigodne za sve morske aktivnosti. Zbog svojih velikih rupica stopala se neće znojiti, a udubljeno gazište čvrsto će držati stopalo pri skakanju ili čak trčanju što ih, primjerice, čini idealnima za odbojku u plićaku. Čičak-kopča na vrhu sandala može se podesiti prema visini i širini stopala.

2. Surferice

Još jedna verzija udobnih papuča za vodu su surferice.  Radi se o odličnim unisex vodenim cipelama čiji dizajnovi vesele i najzahtjevnije. Bez problema će vas pratiti kroz sve vodene oaze, a čvrst gumeni potplat zaštitit će vas od oštrog kamenja i uboda. Radi svojih vezica s patentom brzopoteznog zatvaranja, papuče ostaju čvrsto uz stopalo, bilo da hodate ili plivate. 

Gdje god s njima išli, surferice će vas pratiti još jako dugo ako ih pravilno održavate - uložak se može po potrebi izvaditi i oprati. 

3. Praktične sandale za najmlađe

Predivne ljetne sandale  osigurat će vašim mališanima bezbrižnu igru gdje god se nalazili – na pijesku, kamenju, betonu... Svi znamo da djeca ponekad učine nemoguće pa ih odjednom vidimo na više mjesta u isto vrijeme!

No, uz bezbroj zanimljivih stilova, uvijek možete računati na udobnost i praktičnost ovih dječjih sandala. Prstići će biti sigurni od skrivenih neprijatelja na plaži. Sandale za djecu imaju dvije kopče na čičak s kojima se stopalo učvršćuje i prilagođava. Super praktično gazište je mekano, a potplat će čvrsto držati stopalo i na skliskim podlogama. 

Uz toliko opcija obuće za plažu, jasno je da ćete na kraju dana odabir prilagoditi sebi i svojim potrebama. Neka obuća bolja je za ljetne aktivnosti i istraživanje dok je druga više usmjerena dizajnu i udobnosti. No, bez obzira na to kako će vaš ljetni dan izgledati, sve opcije za plažu možete pronaći  našem webshopu

papuče za vodu

Komentari 1

5.0 Ocjenjeno: 1 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh