0 0
Sportska obuća & oprema
govor obuće

Što omiljen par obuće govori o vama

27.07.2018

Ako ste jedni od onih koji na drugima prvo primijete cipele, sigurno ćete se složiti da one mogu reći puno više o nama nego što mislimo. Zavirite u članak i otkrijte što odabir vaše omiljene obuće govori o vama.

Ravne sandale za pustolovni duh

Osjećate li posebnu ljubav prema ravnim sandalama, osoba ste pustolovnog duha. Izuzetno ste aktivni i sve volite odraditi s nogu. Zato kada se nađete u situaciji da kolegama morate prenijeti informaciju, uvijek ćete radije odšetati do njih nego poslati mail. Slobodno vrijeme ostavljate za druženja i duge šetnje koje vas uvijek odvedu u nekom neočekivanom smjeru.

Japanke za spontane optimiste

Miran duh glavna je odlika ljubitelja japanki. Ako u ljetnim danima prvo posegnete za njima, onda zasigurno uživate u spontanim trenucima u svakome danu. Nekonvencionalne zaljubljenike u japanke uvijek krasi osmijeh na licu, jer njihovu optimističnu prirodu nitko ne može pokolebati. Što god da im dan servira, oni će živjeti u trenutku i neće žaliti ni za čim.

Sve je pod gležnjačom, pardon kontrolom

Niste preveliki ljubitelj ljeta, nekako se više pronalazite u zimskim mjesecima kada možete obuti svoje gležnjače. U trenucima kada nastane kriza, sve konce ćete rado uzeti u svoje ruke. Kontrola vam ionako nije strana. Imate posebnu sposobnost da raščistite i pojednostavite čak najkompliciranije situacije, dok su vaše odluke uvijek racionalne. Drugima će se možda zato činiti da volite šefovati, no zapravo samo uživate u organizaciji.

Tenisice za ljude u pokretu

Ako neovisno o godišnjem dobu najradije obujete tenisice svaki dan, osoba ste mladenačkog duha. Živite u pokretu pa vam je udobnost na prvome mjestu. Druge osobe uopće ne mogu poloviti vaš raspored, jer je svaki vaš dan prošaran brojnim lokacijama. Veoma ste ekstrovertirana osoba puna energije, a vaš život bi se mogao opisati skup zanimljivih događaja i ljudi koji vas okružuju.

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh