0 0
Sportska obuća & oprema
OSOBNI STIL

Što vaše zimske cipele otkrivaju o vama

06.12.2018

Odijelo možda ne čini čovjeka, ali cipele mogu reći mnogo. Prema istraživanju sa Sveučilišta u Kansasu, jedan pogled na obuću psiholozima je dovoljan da pogode oko 90% karakteristika osobe. A što o nama govori zimska obuća?

Čizme preko koljena

Svi imamo ormar prepun lijepih cipela, no jedne su nam obično posebno drage. Visoke čizme koje sežu preko koljena uvijek su u modi. Ove cipele zrače senzualnošću i mladenačkim duhom. No, zavodnice nisu samo one na visokoj peti. Spontanošću i seksipilom zračit ćete i uz ravne pete. Osim toga, svima poručuju da uživate u društvu svojih brojnih prijatelja, a kako bi se uklopile u vaš užurban stil života, od svojih cipela očekujete i ljepotu i udobnost.

Krznene gležnjače

Ako posebnu ljubav osjećate prema gležnjačama s umjetnim krznom, krasi vas razigran duh. Uživate provoditi vrijeme na svježem zraku, jako vam je važno da imate tople cipele. Vaše vjerne suputnice odlično vam pristaju u svim prilikama. To vam posebno odgovara jer na svaki dan gledate kao na novu pustolovinu. Tako nije neobično da ujutro u njima idete na tržnicu po svježe namirnice, popodne na posao, a navečer u šetnju parkom u ugodnom društvu.

Klasične i jednostavne gležnjače

Često posežete za klasičnim gležnjačama? Osim što su ugodne, odlično pristaju na sve vaše odjevne kombinacije. Jako vam je važno da vas ljudi shvaćaju ozbiljno, a pogotovo u poslovnom svijetu. Čvrsto s obje noge stojite na zemlji, no to ne znači da ste hladna osoba. Jako puno pažnje i brige poklanjate ljudima oko sebe. Nove izazove koje vam život servira rješavate bez puno muke. Mogli bismo mogli reći da vam sve ide od ruke!

Čizmice na petu

Vrijeme u društvu prijatelja itekako cijenite, a osobito nalazite li se u centru pažnje. Kako bi se istaknuli, gležnjače na petu su vaš mali trik. One će svaku odjevnu kombinaciju učiniti još boljom, a samim time i od vas stvoriti zvijezdu svakog druženja. Veoma ste brbljivi i zabavni, što vaši prijatelji obožavaju. Ponekad se čini kao da biste svojim prisustvom svakome mogli uljepšati dan. 

Čizme za sve vremenske uvjete

Nekada radnički stil cipela, danas odličan izbor zimske obuće! Najčešće ih viđamo u žutim nijansama, no čak i u tamnijim varijantama izgledaju odlično. Ako je ovaj tip čizama vaš favorit, vi ste podosta spontana osoba. Jedan poziv je dovoljan da odlučite promijeniti planove za cijeli dan! Ne čudi da birate one cipele u kojima s lakoćom možete i planinariti i šetati gradom. Analitički pristupate svakoj situaciji, a u životu preferirate imati dobro razrađenu strategiju za postizanje ciljeva. Ponekad imate osjećaj da ste uvijek na zadatku, a vaši prijatelji bi vas opisali kao praktičnu i vedru osobu.

Čizme s puno detalja

Oblačite se poprilično jednostavno i ne volite kombinirati previše boja, no zato je vaša obuća ovdje da malo "digne" cijelu kombinaciju. Obožavate remenčiće, zakovice i sitne detalje, koji svake čizme čine zanimljivijima. Za razliku od vaših cipela, vi ste poprilično jednostavna osoba. Ne shvaćate nervozu i dramu drugih ljudi, živite opuštenim stilom života. Jedna odjevna kombinacija vama je i više nego dovoljna za različita događanja, a za vas je druženje savršena prilika za raspravljanje o aktualnim i filozofskim temama. 

Buntovne čizme

Moderne, a pomalo i buntovničke čizme pravi su odabir za vas. Živite u gradu, no ne želite se stopiti s masom. Kada su modni trendovi u pitanju, vi se njima previše ne opterećujete. Važnije vam je da se vama nešto svidi, pa makar i nije osvanulo na naslovnicama popularnih časopisa. 

Svojom odjećom (i obućom) želite pokazati i mali dio vašeg razigranog, dječačkog karaktera. Uvijek birate ugodne komade kojima možete izraziti svoj pomalo buntovnički duh. Vjerojatno je to razlog zašto birate obuću koju možete dodatno prilagoditi svojim preferencijama. 

Mekane i tople gležnjače

Vesele, tople i simpatične. Upravo takve ste vi i vaše omiljene, mekane gležnjače. Obožavate nositi ugodne stvari, a ove gležnjače odlično pristaju na sve - od tajica, trenirke pa sve do traperica. Zato ih toliko i volite, a jedno je sigurno - niti jedne zimske čizme nisu toliko tople i lagane kao ovaj model. Savršene su za svaki dan, a povrh svega, njeguju vaš djevojački karakter.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh