0 0
Sportska obuća & oprema
Pametan izbor

Sve što trebate znati o odabiru zimske obuće

08.11.2018

Potraga za zimskom obućom može biti prava muka! No, bez brige! Pronađete li odgovore na pitanja koja slijede, već ste na pola puta do novih cipela. 

Koliko vam je bitna udobnost

Razmišljate li o kupovini zimske obuće, prvo si postavite pitanje koliko vam je bitna udobnost. Ako namjeravate u njima provoditi cijele dane, neka vam ona bude prioritet. Osjećat ćete se  puno bolje i samim time ova će vam se investicija višestruko vratiti. Namjeravate li ih samo povremeno nositi, udobnost je nešto manji prioritet.

Trebate li vodootporne cipele

Možda kupovina zimske obuće nije najvažnije životno pitanje, no može vas spasiti od prehlade. Sigurno ne želite provesti cijeli dan u mokroj obući i tako poljuljati svoj imunitet. Vodootporne cipele će vas u tom slučaju spasiti. Ipak, često su manje ugodne oku od ostatka modela na koje možete naići. Zato ćete, vjerojatno, stil i funkcionalnost morati staviti na vagu.

Je li vam sigurnost na prvom mjestu

Koliko vam je važno da se vaša obuća lagano svlači? Ako vam to baš i ne igra neku ulogu, vjerojatno ćete radije posegnuti za parom dobrih gležnjača. One će vaše gležnjeve, gdje god krenuli, čuvati u pravilnom položaju. Zahvaljujući rebrastoj strukturi potplata, moći ćete se kretati s lakoćom, i to bez obzira na vremenske uvjete.

Koliko su vam važni trendovi

Svi se volimo pohvaliti novim parom cipela, a posebno kada su u skladu s modnim trendovima. No, ponekad, kada se suoči s funkcionalnošću, dizajn izvuče deblji kraj. Važno je da se odlučite što vam je bitnije. Možda je baš par buca ono što vam treba da lakše prebrodite zimu.

Tražite li pravi broj

Hladne zimske dane provodimo u debljoj odjeći, pa tako uvijek rado posežemo za termo čarapama. Ne zaboravite na taj detalj prilikom kupovine, jer biste se mogli neugodno iznenaditi manjkom prostora u obući kada zahladi.

Naručujete li svoje cipele online, jako je bitno da izmjerite svoje stopalo. Uz pomoć predloška za mjerenje stopala i uputa za njegovo korištenje, koje vrijede za svu našu obuću, ne možete pogriješiti. 

Nepropusne buce

Koliko toplo je pretoplo

Vjerojatno ćete odmah pomisliti kako ne postoji nešto kao pretopla zimska obuća. No, zamislite da vam je cijeli dan vruće samo zbog cipela. Zato je jako važno da odaberete obuću u kojoj vam nije prevruće. Obratite pozornost na materijale od kojih su cipele izrađene i vremenske prilike u kojima se nalazite. Nema ničeg udobnog i ugodnog u tome da se znojite zbog krivo odabrane obuće.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh