0 0
Sportska obuća & oprema
Woolf online

Sve što trebate znati o online kupovini cipela

11.07.2018

Još uvijek se borite sa strahom od online kupovine? Posebice kad kupujete cipele - jer često niste sigurni što očekivati? Kako bismo vam olakšali i približili online kupovinu, donosimo vam nekoliko trikova uz pomoć kojih ćete opušteno kročiti online kupovinom obuće! 

Koji je tvoj broj noge?

Prilikom online kupovine, cipele nećete imati priliku isprobati. Zato je jako važno da ste sigurni u broj koji nosite. Vrlo često su kalupi različiti pa savjetujemo da prije naručivanja uzmete precizne mjere vaših stopala i budete sigurni da će vam novi par pristajati kao saliven.

Odluči se za pravi tip cipela

Kada kupujete online, kupujte namjenski. Zato prije nabavke razmislite kakve vam cipele trebaju. Odluka o tome želite li ugodne japanke, elegantne sandale, slatke balerinke ili lagane tenisice, mora pasti prije potrage za idealnim parom. Inače ćete se izgubiti u moru obuće.

Filteri koji život znače

Prilikom online shoppinga koristite filtere i olakšajte si život. Ne, pritom ne mislimo na Instagram filtere, nego na funkcionalnost koju svaki dobar web shop ima. Filteri su tu da vam pomognu pronaći upravo ono što tražite. Tako odmah možete odabrati svoj broj cipele, željenu boju i tip obuće. Jednako tako, možete pretraživati prema namjeni, materijalu ili brendu

Newsletteri spašavaju novčanik

Možda vam se već dogodilo da ste tek potkraj sezone otkrili prekrasan komad obuće, koji se već prije vašeg posjeta prodavaonici rasprodao. Kako vam se to više ne bi dogodilo - pretplatite se na newsletter. Tako ćete putem maila dobiti sve informacije o novitetima u ponudi, a često i mali znak pažnje u obliku popusta.

Tko pita, taj ne skita

Najljepši dio kupovine putem interneta leži u tome što bez srama možete pitati sve što vas zanima. Bez obzira imate li nedoumica u vezi naručivanja, proizvoda, dostave ili plaćanja, vrijedan tim s druge strane web trgovine rado će vam pomoći. Zato se ne sramite, već pitajte sve što vas zanima prije naručivanja.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh