0 0
Sportska obuća & oprema
SEZONA ELEGANCIJE

Svi modeli jesenskih cipela koje morate imati ove sezone

23.09.2021

Jesen nam kuca na vrata što znači da uskoro kreću pripreme za duge šetnje po šarenom jesenskom lišću, ušuškavanje pod toplim pokrivačem s mekanim papučama... Promjena godišnjeg doba također znači da je vrijeme za spakirati svu ljetnu odjeću i iskopati svoje omiljene džempere i čizme. Donosimo neke od najboljih trendova koje ćemo gledati ove jeseni – za svaku priliku! 

 

ŽENSKI JESENSKI STILOVI

Cipele na petu svijetlih boja

Jedan poseban trend koji nas neće zaobići ove jeseni su odvažne, svijetle cipele na petu. Prigušene boje pokušajte uskladiti s ružičastim nijansama odjeće za maksimalni efekt. Ako idete na neku svečanost, ne postoji pravilo treba li nositi otvorene ili zatvorene cipele. Zapravo sve ovisi o tome kakav je dan i na kojoj se lokaciji svečanost održava.

Prirodni tonovi

Uz svijetle boje, ovaj stil je posvećen prigušenim, neutralnim tonovima. Ove jeseni kombinirajte razne stilove čizama u nijansama rumenila, bež ili devine boje i uparite ih s odjećom u sličnim tonovima. Uz takve kombinacije, postići ćete sofisticirani jesenski look

"Platformke"

Cipele ili tenisice s debelim potplatima već su neko vrijeme u trendu i po svemu sudeći, bit će još jako dugo. U ovom kontekstu pričamo o cool tenisicama s debelim potplatom koje su odlične za svaku priliku – od ugodnih podnevnih šetnji gradom do zabavnih, plesnih večeri s prijateljicama. 

MUŠKI JESENSKI STILOVI

Tenisice pogodne za jesen

Tenisice su očiti must-have za svaku sezonu. No, imajući na umu široki raspon stilova, za jesen ipak treba pripaziti koji model birate. Spremite niske, svijetle i platnene tenisice za toplija vremena! Za sportske aktivnosti najbolje je odabrati dobre i čvrste tenisice koje će prkositi svim vremenskim uvjetima, a vama očuvati zdravlje. 

Svečane cipele

Nakon 2020. godine u kojoj je stavljena pauza na sva događanja, vjerojatno vas ove jeseni čekaju razne proslave. Elegantne cipele idu uz gotovo sve - zaista ne možete pogriješiti. Bez obzira na to imate li neki svečani događaj ili idete u noćni izlazak, svečane cipele zaokružit će cijeli look

Gležnjače

Gležnjače su doista nevjerojatne - pristaju ležernijim stilovima, ali odlično nadopunjuju i one malo formalnije. Raznolikost materijala, oblika i boja može ići unedogled, a usto će vaša stopala biti zaštićena i suha. 

Jesen je ono predivno doba kada se kroz slojevitu odjeću možemo modno izraziti na bezbroj načina. Istražite sve opcije na našem webshopu i nađite svoj novi najdraži par jesenskih cipela!

gležnjače

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh