0 0
Sportska obuća & oprema
"VOLIM TE"♡

Top 10 najboljih poklona za Valentinovo

08.02.2019

Okrunite najromantičniji dan u godini pravim poklonom. Od manjeg znaka pažnje do većeg dara, uz ove ćete se prijedloge lako podsjetiti što bi vaše najdraže obradovalo. 

1. Buket i bombonijera

Možda vam se čini kao pomalo izlizana priča i marketinški trik, no uistinu je lijepo dobiti ruže. Kada je boja u pitanju, birajte crvenu koja sama po sebi simbolizira ljubav. Ako lijepom buketu dodate još i kakvu čokoladnu poslasticu, imate dobitnu kombinaciju. Pokažite da ste obratili pozornost i na najsitnije detalje, pa neka bombonijera bude najdraži izbor vašeg partnera ili partnerice.

2. Parfem uvijek prolazi

Klasičan poklon za Valentinovo svakako je i dobar parfem. Iako na prvu ovaj izbor nije pretjerano osoban, možete ga itekako personalizirati. Pronađite omiljeni parfem kojeg je taman ponestalo vama dragoj osobi. Tako pokazujete da je dobro poznajete, ali i da volite kako miriši. Lijep je dar i novi parfem koji si već neko vrijeme želi. Dajte do znanja da slušate te da znate što se vašoj boljoj polovici sviđa.

3. Nakit je pun pogodak

Bez brige, ne morate kleknuti i izvaditi prsten iz džepa kako bi Valentinovo bilo romantično. Prsten doista može biti pomalo zbunjujuć poklon, no uvijek možete odabrati druge komade. Naušnice, narukvice i ogrlice jako su lijep dar. Najbolje je to što ih vaša bolja polovica može nositi svaki dan ili za posebne prilike. Prije kupovine proučite ponudu na internetu. Tamo ćete pronaći moderan, lijep, unikatan i poseban nakit dostupan po povoljnijim cijenama.

4. Sat za svaku ruku

Bez obzira na to tražite li poklon za nju ili njega, ručni sat je prava stvar. Ovo je ujedno i jedini elegantni tip muškog "nakita". Proučite što se točno sviđa vama dragoj osobi. Možda već ima kakav sat, pa ćete i lakše odrediti koji bi mogao biti idući. Naravno, postoje i ljudi koji ne vole nositi satove. Kako je u pitanju možda nešto veća investicija, radije budite sigurni u kupovinu. U suprotnom, mogli biste potrošiti veću svotu novaca na dar koji neće naići na oduševljenje.

5. Cipele su prava stvar

Jedan od uvjerljivo najboljih poklona za Valentinovo su cipele. Nikad ih nije dosta, kako muškarcima tako i ženama. Sve što trebate jest provjeriti koji broj trebate naručiti. Dok okrećete cipele kako bi saznali ovu informaciju, obratite pozornost i na stil. Nemamo svi isti ukus, pa ono što je vama ugodno oku možda nije baš najbolji izbor za vašu bolju polovicu. 

Pravi par cipela za nju ili njega možete naručiti i online, u nekoliko klikova i riješiti se potrage po dućanima. Pri odabiru razmislite možete li potaknuti i dobre odluke kojih se vaši najdraži ove godine drže. Osvojit ćete dodatne bodove uz trkaće tenisice ili gležnjače za planinarske izlete na koje planirate zajednički otići.

6. Sva čuda tehnike

Iako ovaj tip poklona preferiraju uglavnom muškarci, ni žene nisu imune na pametne telefone, tablete, laptope i gadgete. Znamo, ovo je malo veći poklon, pa ako je vašoj boljoj polovici rođendan blizu - spojite sve u jedan veći, konkretniji dar. Jedan dobar poklon je uvijek bolji od dva prosječna.

7. Fotoaparat

Ovo je predmet, odnosno uređaj koji ne kupujete samo svojoj boljoj polovici, već i sebi. Ne brinite, nećemo nikome reći! Poprilično smo sigurni da ćete ga zajedničkim snagama iskoristiti kako bi ovjekovječili sve lijepe trenutke. Predstavite li dar na takav način, uvjereni smo da će biti okarakteriziran najboljim ikada.

modne tenisice
 

8. Večera za dvoje

Možda su za Valentinovo večere u restoranu poprilično skupe, već unaprijed i rezervirane, no kako biste osvojili svoju bolju polovicu uvijek možete skuhati nešto posebno. Uložen trud u iznenađenje i pripremu hrane sigurno će učiniti svoje. Ako ukusnoj večeri dodate i čašu omiljenog vina, imate recept za pravu romantičnu večer.

9. Izradite nešto svojim rukama

Trud je uvijek na cijeni, naročito kada uložite ljubav i vrijeme. Ima nešto posebno u tome kada sebi drage osobe pokušate iznenaditi svojim rukotvorinama. Osim što nitko drugi neće dobiti takav poklon za Valentinovo, pokazat ćete kako vaša ljubav nema cijenu. Inspirirajte se YouTubeom i Pinterestom prema interesima vaše najdraže i najdražeg, iznenadit ćete se kreativnim idejama. 

10. Vikend za dvoje

Isplanirajte bijeg iz svakodnevice i svoju bolju polovicu odvedite na opuštajući vikend ili pravu avanturu. Procijenite što vam trenutno više treba. Možete planinariti na jednoj od mnogobrojnih hrvatskih lokacija, uživati u toplicama ili maloj kućici u prirodi. Odabir je na vama, a upravo bi on, ruku na srce, mogao nadmašiti i sve ostale poklone.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh