0 0
Sportska obuća & oprema
ho-ho-ho!

Top 5 božićnih poklona koje možete pronaći na Woolfu

12.12.2019

Kažu da je božićno vrijeme najljepše doba godine. OK, postoji nešto čarobno u cijeloj toj blagdanskoj atmosferi (a bome i u bogatoj trpezi). Međutim, muka po poklonima često zna baciti sjenu na blagdansku čaroliju. Umjesto da zbog toga (p)ostanete Grinch, pronađite savršene poklone baš na Woolfu. Vjerujte, svi će biti oduševljeni.

Što ste stariji, čarape više vesele, zar ne?

Idemo početi od univerzalnosti poklona. Čarape! Čarape su poklon koji zbilja možete pokloniti svakome, bez obzira na dob ili spol. Jedino što biste pritom trebali imati na umu je onaj čuveni dijagram koji kruži internetom, a koji prati razinu sreće zbog čarapa po godinama starosti. Što je osoba starija, više će se obradovati čarapama. I sami po sebi znate da vam je iz godine u godinu par čarapa najdraži poklon. Na kraju krajeva, s obzirom na to da ih veš-mašina redovito ima na svom meniju, čarapa zbilja nikad dosta!

Međutim, ako planirate klincima pokloniti par funkcionalnih i kvalitetnih čarapa jer su tople i jer je to dobro za njih, mogli bi prestati vjerovati u Djeda Božićnjaka. Čarape možete pokloniti svakome, ali ne znači da biste to i trebali uraditi. One su savršen poklon za, recimo, roditelje, svekra ili punca. 

Tople papuče da porastete svekrvi ili punici u očima

Ako mislite da su papuče bespotrebne, razmislite ponovno. Ili, još bolje, pročitajte zašto bi svatko trebao nositi papuče doma. U papučama vam je toplo, podovi u kupaoni su manje skliski, a bome ste sigurni i zaštićeni i od boli. Sjetite se samo osjećaja kada malim nožnim prstom udarite u rub stola ili kreveta. Eh, s papučama ni toga čak nema. 

Ako se odlučite za papuče kao poklon (a zbilja biste trebali), opet morate pripaziti kome ih poklanjate, tj. kako ih poklanjate. Ako ih poklanjate suprugu, dečku ili partneru, nježno im naznačite da papuče kao poklon nemaju nikakvih skrivenih poruka. Jednostavno želite da im je toplo i ugodno iako znate da su se oni za to sami mogli pobrinuti.

S druge strane, predivni novi dizajni kućnih papuča vas neće ostaviti ravnodušnima. Tako će se sigurno osjećati i vaša svekrva ili punica. I ne, ne radite to kako biste na božićnom ručku dobili sarmu više, nego jer ih volite i želite da je i njima toplo i ugodno.

Što pokloniti trkačima? Pa tenisice!

Zima je i možda većini ljudi nije jasno kako „neki tamo trče na minusima“, ali ako imate strastvenog trkača u krugu svojih najmilijih, tenisice za trčanje i više su nego savršen dar. Nema veze što je vani hladno, što puše, što nigdje nema žive duše. Kada je netko trkač, trkač je po svim vremenskim uvjetima i u svim godišnjim dobima. 

Budući da je trčanje, a posebice zimsko trčanje specifično, specifične su i tenisice. Kod ovog poklona možda nećete moći previše uključiti faktor iznenađenja jer najbolje bi bilo da osoba, kojoj trebaju tenisice za trčanje, proba iste prije kupovine. Međutim, ako baš jako želite vidjeti prvu reakciju sreće i oduševljenja, za svaki slučaj sačuvajte račun.

Što gležnjače i nožić rade zajedno? Najbolji božićni poklon!

Baš kao i kod trkača, i kod zaljubljenika u outdoor aktivnosti poput planinarenja, ne možete pogriješiti puno s poklonom. Posebice ako se odlučite na gležnjače. Napravite malo istraživanje (suptilno, po mogućnosti) o tome kakve gležnjače trebaju osobi koju darivate kako biste iz prve mogli pogoditi s odabirom. 

Pripazite na to da gležnjače budu vodonepropusne jer, garantirano, ne postoji nijedan ljubitelj prirode, trekkinga, planinarenja i dugih šetnji koji se tome neće obradovati. Ako uz gležnjače poklonite i nožić, a k tomu i nešto konkretno što će narezati nožićem u planini, zbilja će to zauzeti prvo mjesto najboljih poklona u povijesti. OK, bez pretjerivanja, dovoljne su i same gležnjače.

Kućne papuče

Dajte ženama prave cipele i osvojit će svijet

Znate onu: „Dajte ženama prave cipele i osvojit će svijet“? Ako ženama date prave cipele, osim osvajanja svijeta, osigurat ćete i mir u kući. Ovisno o tome što žena koju darivate voli – možda se neka baš najviše obraduje kopačkama, odaberite i prave cipele, odnosno obuću. 

No, zadržimo se ovdje na „posebnim“ cipelama koje su prigodne za božićni poklon. Riječ je, naravno, o – štiklama. Obradujte svoju damu savršenim parom štikli i već je polovina outfita za doček Nove godine riješena. Praktično, kreativno i – korisno.

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh