0 0
Sportska obuća & oprema
VRIJEME DARIVANJA

TOP Woolf ideje za najbolje božićne poklone

15.12.2021

Blagdani se bliže, a zimski dani su već u punom zamahu. Bilo da su vam potrebni zgodni, korisni pokloni za pod bor ili samo želite osvježiti zimsku garderobu, na pravom ste mjestu! 

Nekada je bilo teško pronaći dobar par zimskih cipela, ali sa sve više dizajnera koji su se usredotočili i na oblik i na funkciju, ponuda je itekako "vruća".

Čini se da se ne možemo odvojiti od naboranih potplata na oxfordicama i čizmama ili beskrajnih varijanti slip-onpapuča nalik oblaku. Dobra vijest je da i ne moramo. Ove sezone će nadograđivanje vaše zimske garderobe biti upravo to: osvježenje, a ne potpuna promjena. 

Za blagdanski ili poslovni izgled isprobajte elegantne cipele na špic ili čizme do koljena. Za razigrane hladne dane imamo udobnu obuću za velike i male – od buca do sportskih varijanti inspiriranih izletima. Uz pravi par zimskih cipela, nijedna blagdanska kupovina neće više biti naporna!  

A što za poklon?

Ako još niste obavili božićni shopping, inspirirajte se idejama u našem webshopu i pogledajte sve top brendove na jednom mjestu. Ovogodišnji hit na našim policama svakako je novčanik s RFID zaštitom od prirodne kože. Radi se o praktičnom i vrlo pametnom novčaniku.

Sadrži pretinac za novčanice te poseban pretinac za kartice kojih, znamo, svi imamo sve više i više - od bankovnih kartica pa do kartica vjernosti ili za popuste… Upravo zato je tzv. RFID zaštita ovdje bitna jer će zaštititi sve dokumente, točnije, podatke. 

A ako u svom životu imate velikog ljubitelja aktivnog, sportskog života, istražite našu fitness ponudu. Ondje ćete pronaći sve potrebno za vježbanje, od sprava do nužnih detalja za savršeni trening – gdje god se nalazili. 

Ne zaboravite na popuste!

Za što god se odlučili, WOOLF vas čeka s odličnom ponudom – u tijeku je božićna akcija od 20% s besplatnom dostavomIstražite naš webshop i pronađite genijalne poklone za sebe i svoje najdraže. A ako nemate previše vremena za razgledavanje webshopa, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo pomoći u lovu na darove. 

Sretne i zabavne blagdane želi vam cijeli WOOLF tim!

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh