0 0
Sportska obuća & oprema
Kućna radinost

Vaš vodič za proširenje obuće kod kuće

12.12.2023

Svi smo se barem jednom našli u situaciji kada su nam cipele bile premale, a mi ih nismo mogli zamijeniti ili vratiti. Bez obzira radi li se o tenisicama, cipelama, papučama ili čak čizmama, postoji nekoliko metoda koje možete isprobati kod kuće kako biste proširili svoju obuću i osigurali maksimalnu udobnost.

Metoda 1: Sprej za proširenje obuće

Jedan od najpopularnijih načina za proširenje obuće jest korištenje spreja. Mnogi brandovi nude sprejeve koji su posebno dizajnirani za ovaj zadatak. Ovi sprejevi djeluju tako da omekšavaju materijal cipele, što omogućuje da se ona malo rastegne i prilagodi vašem stopalu.

Da biste koristili sprej, jednostavno ga nanesite na unutrašnjost cipele, posebno usmjeravajući na područja koja su preuska. Nakon što nanesete sprej, stavite cipele na noge i hodajte po kući dok se ne osuše. Ovo bi trebalo biti dovoljno da vaše cipele malo popuste i postanu ugodnije za nošenje.

Metoda 2: Uložak za cipele

Drugi popularan alat koji možete koristiti kod kuće je uložak za cipele. Ulošci su posebno korisni ako imate problema s preuskim cipelama jer mogu pomoći u stvaranju dodatnog prostora unutar cipele.

Da biste koristili uložak, jednostavno ga umetnite u svoju cipelu i ostavite tamo nekoliko dana. Uložak će polako gurati zidove cipele prema van, čime će se stvoriti više prostora unutar nje.

Metoda 3: Zamrzavanje

Iako se ova metoda može činiti malo neobičnom, zamrzavanje je zapravo vrlo efikasan način proširenja obuće. Da biste koristili ovu metodu, sve što trebate je par plastičnih vrećica koje možete napuniti vodom.

Napunite vrećice do pola s vodom, stavite ih unutar cipela i ostavite cipele u zamrzivaču preko noći. Kako voda smrzava, ona se širi, što će na kraju rezultirati proširenjem vaše obuće.

Zaključak

Bilo da se radi o novim tenisicama koje ste tek kupili ili o starim cipelama koje su postale malo tijesne, ne morate patiti u neudobnoj obući. S ovim jednostavnim metodama, možete proširiti svoju obuću kod kuće i osigurati da vam bude udobno tijekom cijelog dana. Ne dopustite da vas neudobna obuća spriječi u uživanju u svakodnevnim aktivnostima - isprobajte ove metode danas!

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh