0 0
Sportska obuća & oprema
Još jedna uspješna godina

Velika nagrada za Woolf.hr: Dragi kupci, hvala 

03.12.2021

Iza svih nas je još jedna izazovna godina, ali i velika nagrada - metaforički i doslovno. 

Sretni smo što smo sudjelovali u vašim pozitivnim promjenama načina života uz pomoć naše kvalitetne i raznolike opreme. Spremni smo za još! U člancima koje objavljujemo želimo vam otkriti sve ljepote života, bilo da ste prisiljeni boraviti u zatvorenom ili imate mogućnosti boraviti vani. Kroz njih vam želimo približiti svu našu ponudu, ali i naučiti vas da teška vremena ne trebaju biti izlika već motiv za bolju brigu o sebi

Uz vašu pomoć neprestano rastemo i razvijamo mogućnosti pa smo tako nedavno dodatno proširili ponudu fitness opreme. Jednim klikom na poveznicu možete pregledavati veliku ponudu proizvoda dostupnih na našoj web stranici. 

Što smo zbog vas postigli ove godine

Da težimo jednostavnosti kupnje i odličnom korisničkom dojmu, potvrđuje i nagrada koju smo dobili u studenom na natjecanju Web Retail Award u kategoriji "Clothing and Footwear". U ovom žustrom natjecanju sudjelovalo je 412 malih i velikih web trgovina iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. 

Veliki faktor pri bodovanju činilo je i zadovoljstvo kupaca, a to je ono  što woolf.hr bilježi na najvišoj razini.

Tome doprinosi naš vrhunski tim za direktnu komunikaciju s kupcima preko svih digitalnih mreža i kanala ili jednostavno, ugodnim razgovorom preko telefona.

Za dobivanje najviših ocjena važna je susretljivost, odnosno brza usluga savjetovanja kupaca i rješavanje problema. Svjesni smo da online kupci odgovore na svoja pitanja trebaju upravo u trenutku kada žele izvršiti kupnju, a dodatno je potrebno osigurati i visoku razinu sigurnosti kupovine, usklađenost svih tehničkih standarda te konstantno pratiti izmjene i dopune Zakona o zaštiti potrošača.

Hvala što ste nam dopustili da vam dokažemo koliko nam je stalo do svakog aspekta online kupovine – to je nam snažna motivacija da nastavimo biti samo još bolji.  

Nastavljamo još bolje i još jače – nastavite nas pratiti!

U tom duhu, jasno je zašto radimo i na tome da sva ponuda bude dostupna za realne budžete. U našem webshopu često možete naići na odlične popuste.

Uskoro stižu božićni popusti s kojima ćete moći nabaviti zabavne i korisne poklone za svoje najdraže! Pratite nas na društvenim mrežama jer već u idućem članku donosimo nekoliko TOP ideja za najbolje božićne poklone. 

Moglo bi vas još zanimati: 5 razloga zašto je važno imati kvalitetnu sportsku opremu

 

fitness sprave

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh