0 0
Sportska obuća & oprema
NEPROPUSNO JE KLJUČ

Vodootporne cipele za sve prilike

06.10.2022

Stigla nam je jesen, to kišovito doba koje zahtijeva više pari kvalitetne obuće, a koje će vaše noge držati toplima i suhima. Evo nekoliko prijedloga za vodootporne cipele za razne prilike!

Cipele za hladnije dane obično povezujemo s robusim dizajnom koji se možda ne uklapa u elegantnije prilike. Stoga donosimo popis nekoliko tipova vodootpornih cipela za cijelu obitelj i sve vremenske neprilike!

Elegantne gležnjače

Prvi par cipela koje će u svakoj prilici pristajati su gležnjače – osim kod sportskih aktivnosti. Birajte vodootporne kako biste ih mogli nositi kad god poželite! Imaju nisku potpeticu s kojom je lako hodati, a unutrašnjost je prošivena tankim krznom za dugotrajnu toplinu i udobnost.

Nepropusne gležnjače za prirodu

Trekking gležnjače izvrsna su zaštita od hladnoće, kiše ili snijega. Sa svojim rebrastim potplatom zaštitit će vas od proklizavanja, a gornjište je izrađeno u kombinaciji s termo tekstilom i mekanom ekokožom. Vrhunska zaštita za vaša stopala u ekstremnim zimskim uvjetima!

Možda će vas zanimati više: Ljubitelji trekkinga, ove staze su stvorene za vas!

Nepropusne buce

Još jedan prijeko potrebni par cipela za izlete u najhladnije, mokre i snježne krajeve su buce. Nepropusna membrana ne propušta vodu, ali diše tako da stopalo uživa optimalnu klimu. Uz dobro prošiveni jezik, možete računati da će vaša stopala ostati zaštićena tijekom cijelog dana. Buce su najbolji odabir za ljubitelje hladnog vremena.

WOOLF čizme

Woolf gležnjače prigodne su za svako godišnje doba zbog svog dizajna, ali i materijala koji je izrazito lagan i mekan - gornjište regulira temperaturu na osnovu vanjske. Unutrašnjost je ispunjena krznom i posebnom 3M ™ Thinsulate ™ izolacijom koja je tako konstruirana da pruža savršenu udobnost nošenja i stvaranja optimalne klime u svakoj sezoni. Kad tražite top kvalitetu po top cijeni, Woolf gležnjače su najbolji odabir!

 

Komentari 1

5.0 Ocjenjeno: 1 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh