0 0
Sportska obuća & oprema
Na Woolf webshopu

Vrijeme darivanja treba biti svaki dan – ovo su sjajni pokloni do 100 kuna

23.12.2020

Vjerojatno su božićni pokloni već kupljeni i upakirani, ali kad je nešto dobro, kvalitetno i korisno, onda vrijeme darivanja naprosto treba biti aktualno i mimo blagdana. Pogledajte zato na našem webshopu ponudu baš takvih proizvoda. Najbolje od svega – svi koštaju manje od 100 kuna!

Nema situacije u kojoj su čarape loša ideja

Sigurno ne postoji osoba koja barem jedan Božić ili rođendan ili neki posve nasumičan dan nije dobila čarape kao poklon. Istina, što je čovjek mlađi, manje se veseli tom univerzalnom i klasičnom poklonu. No, taj manjak entuzijazma svakako se može pripisati neiskustvu i mladosti. Na kraju krajeva, sigurno ste upoznati s onim popularnim dijagramom u kojem ljubav prema čarapama kao poklonu raste s godinama. 

Baš kada pomisle da su blagdani i vrijeme poklona gotovi, vi obradujte svoje drage osobe (ili sami sebe) i pogledajte veliku ponudu čarapa na našem webshopu. Možete birati između sportskih stopalica, šarenih čarapa koje se mogu isfurati čak i na ozbiljnim odjevnim kombinacijama, frotirnih, čarapa za fitness i još puno, puno toga.

Gumene klompe za cijelu obitelj

Zašto ne biste svojim najbližima i sebi poklonili "matchy" poklon? Pogledajte velik izbor gumenih klompi koje možete kupiti za svega 29 kuna. Za djecu, muškarce i žene, u raznim bojama i s raznovrsnim uzorcima. Idealne su za po doma, ali zbog svoje praktičnosti mogu poslužiti i kao ona obuća "za skoknuti do dućana" koja nam svima treba.

No, pored svega toga, gumene klompe su itekako udobne i lagane na nozi. Uđite sa svojom obitelji u novu godinu u veseloj, razigranoj i kvalitetnoj obući koja će bez sumnje u svaki dom unijeti dašak radosti i veselja.

Pamučna majica uvijek je dobra ideja

Pokloni mogu biti lijepi, simpatični, kreativni, ekskluzivni i slično, ali jedna od karakteristika koja sve to pobjeđuje svakako je – funkcionalnost. Kada poklonite nešto što će vama draga osoba zaista koristiti, to ipak ima dodatnu težinu. Ako je k tomu takav poklon i lijep, onda ste jednim udarcem "ubili" dvije muhe. 

Jeda od takvih poklona kojima će se baš svi – bez obzira na dob i spol – obradovati su obične pamučne majice. Toga, i sami znate, nikad nije previše. Na našem webshopu ih možete pronaći već po cijeni od 29 kuna. Majice su to vrhunske kvalitete koje krasi udobnost i izdržljivost. Idealne su za treninge, slobodno vrijeme, za po doma, a oni malo kreativniji i modno osvješteniji će ih moći iskoristiti i za srediti se.

ČARAPE

 

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh