0 0
Sportska obuća & oprema
Tenisice

Woolf savjetuje: Nezaobilazna muška obuća za proljeće

12.04.2018

Ako već niste, vrijeme je da tešku zimsku obuću zamijenite laganim, prozračnim i udobnim parom tenisica. Dvoumite li se koje odabrati ovoga proljeća, nastavite pozorno čitati.

Sa 'starkama' ne možete pogriješiti

Mezimice svakog proljeća svima su dobro znane Conversice. Iako su originalno zamišljene kao tenisice za košarkaše, njihov pomalo buntovan dizajn s vremenom je počeo privlačiti sve više mladih. Udobne su i lagane na nozi pa opravdano i dalje osvajaju srca. 'Starke' su definitivno obuća za dane kada vladaju visoke temperature!

Obucite Levi'sice

Ako ste u potrazi za jednostavnim i modernim modelom za novu sezonu, razmislite o kupovini Levi's platnenih tenisica. Prozračne su i izrađene od kvalitetnog i otpornog platna, a njihov efektan dizajn omogućit će vam da ih uklopite u svaki outfit. 

Za šetnje birajte Nike

Uživate li u više sportova, teško da imate tenisice baš za svaku aktivnost. Uz Nikeove Air Epic Speed tenisice vam ni ne trebaju! Ovaj iznimno kvalitetan par obuće stopalo drži u pravilnom položaju tijekom trčanja, biciklizma ili fitnessa. Potplat od phylon materijala i gume osigurat će vam odličnu amortizaciju na raznim podlogama, a nećete imati brige ni s proklizavanjem.

Za duge šetnje i laganije aktivnosti, pa i povremenu igru sa psom u prirodi, tu su Nike MD Runner 2 tenisice. Izrađene su od prozračnog mesh materijala i prirodne kože pa stopalima osiguravaju dobrodošlu dozu prozračnosti

Krenite s trčanjem uz Adidas

Sunčani dani vjerojatno i u vama pobude želju da što više vremena provedete na čistom zraku. Ako ste pritom spremni za trčanje, još bolje! Već smo pisali o savjetima kako se pripremiti i krenuti s ovim tipom treninga, a najvažniji je odabir kvalitetnog para tenisica za trčanje. Kako su tenisice jedina oprema koja je važna za trčanje, zaista vrijedi uložiti u dobar model.  

Adidas je jedan od brendova s kojim ne možete pogriješiti. Njihove tenisice Adidas Duramo Lite su izuzetno lagane i prozračne, a dolaze i u nekoliko boja. Osim toga, potplat od EVA pjene pruža odličnu amortizaciju i udobnost za vrijeme trčanja. Upravo su zato idealne za početnike u svijetu trčanja.

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh