0 0
Sportska obuća & oprema
ISTRAŽITE WOOLF PONUDU

SUP DASKE NA NAPUHAVANJE

04.04.2023

Mnogo je razloga zašto ljudi koriste SUP daske. Za neke je to izvrstan način vježbanja. 

SUP (engl. Stand Up Paddling) daske omogućuju vježbanje cijelog tijela koje može pomoći u toniranju mišića i poboljšanju ravnoteže. Također su odličan način za uživanje na otvorenom i provođenje vremena na vodi s najdražima. Doznajte sve benefite korištenja SUP daski i gdje pronaći najbolju ponudu!

Odlična aktivnost za cijelu obitelj

SUP daska je vrsta daske koja se koristi za surfanje, divlje vode, fitness, ribolov i touring. Veća je i deblja od tradicionalne daske za veslanje, a na dnu ima peraje koje joj pomažu da ostane stabilna u vodi.

SUP promiče ravnotežu, povećava snagu ruku, nogu i tijela te poboljšava izdržljivost. Također, veslanje na dasci odličan je način i da provedete vrijeme s obitelji na otvorenom. Dobivate svježi zrak i sunčevu svjetlost koji su nam prijeko potrebni tijekom stresnih razdoblja. Veslanje na dasci također je odličan način za izgradnju samopouzdanja kod djece - obratite pozornost na njihovo uzbuđenje kada mogu sigurno stajati i samostalno ploviti. Samo pripazite da su vam uvijek u blizini!  

Ideje za aktivnosti na SUP dasci

Opcija je bezbroj. Boravak na otvorenom moru, uz umirujuće zvukove prirode oko vas, odlično je za vaše mentalno zdravlje i opću sreću. Ako želite meditirati na svojoj dasci, najbolje je pronaći tiho, osamljeno jezerce ili bilo gdje je voda mirna. 

Ako tražite originalnu ideju za spoj ili način da zabavite obitelj, priuštite si SUP piknik! Ponesite vodootporne ruksake s malim zalogajima na svojim daskama, nađite odgovarajuće mjesto za uživanje i dobar tek! Sa SUP daskama, i ronjenje dobiva novu dimenziju – izvrsne su za izlete s maskom i disalicom jer služi kao velika plutajuća platforma na kojoj se možete odmoriti od istraživanja. 

SUP-ovi uglavnom mogu ući u skrovita područja kojima drugi čamci ne mogu pristupiti, stoga je uživanje u bogatom neometanom morskom životu garantirano. Ronjenje na SUP-u također je odlično za malu djecu jer se mogu držati za dasku i izbjegavati plivanje dulje vrijeme.

Najbolja ponuda SUP dasaka u WOOLF-u

U našem webshopu čeka vas vrhunska ponuda SUP dasaka po odličnim cijenama, kao i njihovih zasebnih dijelova. U ponudi imamo nekoliko vrsta i kombinacija A i B-stock varijanti, a kod svakog proizvoda je detaljan opis o njegovim specifikacijama, kao i održavanju. 

Benefiti B-stock proizvoda su odlične cijene i raznovrsnija ponuda - njihovom kupnjom zapravo dobivate originalan artikl uz manju cijenu. Dodatni benefiti su da doprinosite smanjenju proizvodnje novih artikala kao i štednji energije, čime brinete o okolišu.  U Woolfu B-stock roba su najviše izložbeni artikli s eventualnim sitnim ogrebotinama i svaki je u potpunosti ispravan.

Istražite cijelu ponudu SUP dasaka u našem webshopu. Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju!

SUP daske

Komentari 0

0.0 Ocjenjeno: 0 puta
PošaljiOdustani
Newsletter

Prijavi se na newsletter i ostvari popust od 10% prilikom prve kupovine
 

Pretplati se na WhatsApp messenger obavijesti i dobivaš:

  • 10% popusta na prvu kupovinu 
  • info. o statusu tvoje narudžbe direktno na messenger  
  • odgovor na svako tvoje pitanje u najkraćem roku
  • obavijesti o super akcijama
Na vrh